top of page

Over ons

Triomfboog_Gaasbeek
Kampvuur
Boomgaard
Bed
Triomfboog

Trionfo is een gastenverblijf in Gaasbeek, gelegen naast het kasteel van Gaasbeek. De naam van het gastenverblijf is geïnspireerd op de triomfboog die in 1813 op het domein van het kasteel werd gebouwd in de periode dat markies Paul Arconati (1754 - 1821) eigenaar was van het kasteel en het domein. De Italiaan was een fervent bewonderaar van Napoleon en hij zag de bouw van de triomfboog als een eerbetoon aan Bonaparte. De boog zou het startpunt zijn van een verbindingsweg naar Parijs, maar zover is het nooit gekomen.

Wij, Anneleen en Filip, zijn opgegroeid in Gaasbeek en zijn liefhebbers van het buitenleven, genietend van de diversiteit van de natuur. Het delen van deze ervaring is één van onze waarden. Trionfo wil een goede uitvalsbasis zijn voor outdoor fans en zakenmensen. Fysieke activiteiten in de buitenlucht of een zakelijke werkplek kunnen gecombineerd worden met een ontspannende omgeving. Trionfo heeft een strak, minimalistisch interieur gecombineerd met een vleugje natuurlijk hout en creëert open ruimte naar buiten toe.

Er is een sociale ruimte voor ontbijt, bar om lokale drankjes te proeven, ontspanningsruimte en overdekte fietsenstalling met mogelijkheid voor herstellingen. Dankzij home intelligence is een hoge mate van autonomie tijdens je verblijf gegarandeerd met behoud van duurzaamheid.

De grote tuin nodigt uit om wat zonnestralen op te vangen, onze koeien te ontmoeten of een wandeling te maken in de fruitboomgaard.

Trionfo team is helemaal klaar om u te verwelkomen!

Trotse partner van Kasteel van Gaasbeek

logo_links_rood_NL - kopie.png
bottom of page